+36-30/219-6590, +36-30/613-8678 info@aratrum.hu

GINOP-4.1.3-19-2020-01945

“Pályázat az ARATRUM Kft. energiaellátásának megújuló energiaforrásból történő fejlesztésére, 15 kW-os teljesítményű napelemes rendszer telepítésére vonatkozóan”.

 

Napelemes rendszer kapacitása: 14,72 kW
Beruházási költség: 4.269.620 Ft + Áfa
Vissza nem térítendő támogatás összege: 2.944.000 Ft
Támogatás mértéke: 100 % (max. 200.000 Ft/kW)

Pályázatról bővebben az alábbi gombra kattintva olvashat

Elolvasom

Tisztelt Partnereink!

A mezőgazdaságnak működnie kell! Ez a mi felelősségünk is!

Ezúton értesítjük, hogy  cégünk a kialakult (COVID-2019) járványügyi helyzetben  is folytatja munkáját. Ezt a vállalkozások számára központilag kötelezően előírt, illetve ajánlott korlátozást kiegészítő és meghaladó intézkedések is segítik.

  • A vállalkozás telephelyén ügyfeleink kiszolgálását igyekszünk a lehető legbiztonságosabbá tenni, kollégáink kesztyű és szájmaszk viselésére kötelezettek!

  • Az áruk személyes átvétele esetén javasoljuk az előzetes egyeztetést, illetve az esetlegesen kiszolgálásra várakozók között a legalább 2 méteres távolság megtartását;
  • Külsős autó vezetője csak a rakomány rögzítése/rögzítés feloldása, dokumentumok átadása/átvétele kapcsán, a feltétlenül szükséges időre hagyhatja el a gépjárművet! Szociális terekbe (étkezde, öltöző, zuhanyzó) külsős szolgáltató/vevő/beszállító nem léphet be.
  • A honlapunkon található információk (www.aratrum.hu) továbbra is segíti a megrendelendő áruk gyors és személyes interakciót nélkülöző kiválasztását, ahogyan az ott szereplő e-mail és telefon elérhetőségeink használata is.
  • Minden, a helyzet kezelése érdekében ismeretes és releváns óvintézkedés folyamatosan megfontolásra és szükség esetén bevezetésre kerül.

Örömmel tudatjuk, hogy sem a dolgozóink, sem hozzátartozók között nincsen jelenleg ismert koronavírus megbetegedés!

A Vállalkozás vezetésének célja, hogy addig amíg lehetséges a Vállalkozás ne zárjon be, a termelés ne álljon le, a dolgozók munkahelye , a gazdák alkatrészellátása hosszú távon biztosított legyen.

A kihirdetett vészhelyzetre tekintettel a leállás, illetve a bezárás az alábbi okok miatt történhet:

  • Kormányzati döntés alapján; vagy megbetegedés, fertőzöttség esetén; illetve, ha az anyagellátás nem megoldott a termeléshez.
    Ennek esetleges bekövetkeztéről természetesen tájékoztatást fogunk közzé tenni.

Kérjük partnereinket, vegyék figyelembe, hogy jelen helyzetben a kiszállítás több időt vehet igénybe a megszokottnál!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!